Martínez blij met Ten Hag: 'Ik ken zijn mentaliteit en daarin zijn we bijna hetzelfde'

door NielsOpdam 34

Bron Manchester Evening News

Martínez blij met Ten Hag: 'Ik ken zijn mentaliteit en daarin zijn we bijna hetzelfde'

door NielsOpdam 34

Bron Manchester Evening News

Laatst geüpdatet

Lisandro Martínez is niet verrast door de impact van Erik ten Hag bij Manchester United. Dat vertelt de Argentijnse verdediger in gesprek met Manchester Evening News. Daarnaast spreekt hij over de kritiek die hij in het begin van dit seizoen kreeg. Jamie Carragher was bijvoorbeeld kritisch en sceptisch over de geringe lengte van de oud-Ajacied.

'Ik ben niet verrast door de impact van Ten Hag', begint Martínez, die vertelt dat de selectie van Manchester United weet wat het moet doen. 'We kennen onze mentaliteit en als je de juiste dingen doet, kan het gebeuren dat je de bekerfinale bereikt', doelt de Argentijn op het behalen van de finale van de Carabao Cup. Zondagmiddag speelt Manchester United op Wembley tegen Newcastle United voor de eerste prijs onder Ten Hag.

Volgens Martínez bereidt de Nederlandse trainer iedere wedstrijd voor alsof het een finale is. 'Het zal zeker anders zijn, omdat het de eerste finale is, maar hij zal zich op dezelfde manier voorbereiden als altijd.' De Argentijn kent Ten Hag natuurlijk al uit zijn periode bij Ajax. 'Ik ken hem goed, zijn mentaliteit en daarin zijn we bijna hetzelfde. We willen alles winnen. Daarom zijn we hier ook - we willen prijzen winnen met Manchester United. We werken heel hard, we doen het heel goed en het gaat de goede kant op.'

'In het voetbal is het niet normaal om met mijn lengte als centrale verdediger te spelen'

Inmiddels is Martínez een publiekslieveling bij Manchester United en heeft hij iedereen overtuigd, maar in het begin van dit seizoen kreeg de Argentijn kritiek. 'Eerlijk gezegd focus ik mij op de training. Ik heb daar geen controle over. Het is maar een mening.' Dat er sceptisch werd gesproken over zijn lengte doet Martínez ook weinig. 'In Argentinië was het hetzelfde. Maar het is normaal, want in het voetbal is het niet normaal om met mijn lengte als centrale verdediger te spelen. Het is ook niet makkelijk, maar je moet in het veld slimmer zijn en scherp zijn bij elke situatie.'

Wed €20 en krijg €50 aan Free Bets bij Holland Casino!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.