Martínez ontvangt lof van Ronaldo: 'Jong, professioneel en vastberaden'

door Cristian de Jong 27

Bron Talk TV

Martínez ontvangt lof van Ronaldo: 'Jong, professioneel en vastberaden'

door Cristian de Jong 27

Bron Talk TV

Laatst geüpdatet

Lisandro Martínez krijgt veel lof van ploeggenoot Cristiano Ronaldo. De Argentijnse verdediger speelt sinds dit seizoen voor Manchester United, nadat hij Ajax afgelopen zomer verliet voor een avontuur in de Premier League. De verdediger is binnen een halfjaar uitgegroeid tot één van de publiekslievelingen.

Ronaldo vertelt in een opmerkelijk interview met Talk TV dat Martínez één van de weinige spelers van Manchester United is die zich gedraagt als een echte professional. Vanwege dit controversiële interview heeft coach Erik ten Hag aangegeven dat hij niet verder wil met de Portugese superster.

De oud speler van Real Madrid en Juventus vertelt dat de mentaliteit bij Manchester United niet meer hetzelfde is als in zijn eerdere periode bij de club. 'De honger is weg. Ze kunnen tegenwoordig alles makkelijk krijgen. Ze hoeven er niet meer voor te lijden.'

Ronaldo zelf vertelt dat hij nog wel de gevraagde mentaliteit heeft. 'Ik wil zelf het voorbeeld zijn. Ik ben waarschijnlijk iedere dag de eerste persoon op de club en de laatste die weggaat. Ik denk dat de cijfers voor zich spreken. Soms volgt iemand me in mijn extra werk, maar niet vaak', vervolgt Ronaldo.

Hardwerkende Martínez

De superster ziet wel dat spelers zoals Martínez en Diogo Dalot alles hebben om de absolute top te bereiken. 'Dalot is misschien een voorbeeld bij de club. Ik twijfel er niet aan dat hij de top gaat halen. En nog een paar. Een daarvan is Martínez. Jong, professioneel en vastberaden', aldus Ronaldo.

Sportbookies behaalde afgelopen weekend een percentage van 91% aan correcte wedtips. Bekijk de beste wedtips voor het WK nu!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.