'Lang mag vertrekken van Club Brugge: oud-Ajacied hoopt op AC Milan'

door Bas Velzel 101

Bron Het Nieuwsblad

'Lang mag vertrekken van Club Brugge: oud-Ajacied hoopt op AC Milan'

door Bas Velzel 101

Bron Het Nieuwsblad

Laatst geüpdatet

Noa Lang mag na dit seizoen vertrekken bij Club Brugge. Zijn huidige werkgever gunt hem de transfer die hij zo graag wil gaan maken. De oud-speler van Ajax zou zelf graag naar AC Milan overstappen, maar de overstap is nog niet concreet.

Dat meldt Het Nieuwsblad. Lang heeft de garanties van Club Brugge gekregen dat aan het einde van dit seizoen de club mee gaat werken aan een transfer. Volgens de aanvaller is AC Milan een mooie bestemming om zijn carrière te vervolgen, maar er is nog niets concreet. De Italianen zijn wel al even geïnteresseerd in de verdiensten van Lang.

Vorig seizoen kon Lang al vertrekken naar onder meer Leeds United, maar die transfer ging toen niet door. De aanvaller had een groot aandeel in de landstitel en dat zorgde voor veel interesse. Dit seizoen speelt de oud-Ajacied wat minder goed, maar de interesse in zijn kunsten zijn er op het moment nog altijd.

AC Milan

Noa Lang is niet de enige oud-Ajacied die interesse geniet van AC Milan. De Italiaanse club is ook bezig om Lille OSC-verdediger Sven Botman binnen te halen. Of beide oud-Ajacieden volgend seizoen op het veld in het San Siro staan moet nog wel blijken.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.