Lang geeft goede signalen af in België: 'Je ziet dat hij aan het vechten is'

door Jesse ter Haar 7

Bron Het Nieuwsblad

Lang geeft goede signalen af in België: 'Je ziet dat hij aan het vechten is'

door Jesse ter Haar 7

Bron Het Nieuwsblad

Laatst geüpdatet

Alfred Schreuder is blij met de reactie die Noa Lang de voorbije weken toont bij Club Brugge. De oud-speler van Ajax moet in België vechten voor zijn basisplaats en de trainer van de topclub heeft het gevoel dat het iets goeds in Lang naar boven haalt.

Recent werd Lang door Schreuder naar de kant gehaald, waar Lang zichtbaar niet tevreden mee was. Het zorgde ervoor dat de creatieveling een duel later op de bank zat, maar sindsdien ziet Schreuder goede signalen bij Lang. Hij oogt gretig en gaat het gevecht aan.

'Hij heeft een heel goed signaal afgegeven', reageert Schreuder in gesprek met Het Nieuwsblad. 'Hij viel tegen Oostende in als spits en liep prima tussen de linies. De concurrentie is natuurlijk groot en dat houdt de groep scherp bij ons. Maar ik wil het geen dilemma noemen.'

Vrijdag werd bekend dat Lang door bondscoach Louis van Gaal 'gewoon' is opgeroepen voor de komende interlandperiode. Het geeft Schreuder een goed gevoel. 'Het is hartstikke goed dat hij erbij is. Noa komt uit een moeilijkere periode, maar je ziet dat hij aan het vechten is. En dat is goed.'

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.