La Gazzetta dello Sport: 'Droomtransfer Lang lijkt dichterbij te komen'

door Bas Velzel 195

Bron La Gazzetta dello Sport

La Gazzetta dello Sport: 'Droomtransfer Lang lijkt dichterbij te komen'

door Bas Velzel 195

Bron La Gazzetta dello Sport

Laatst geüpdatet

Noa Lang zijn transfer naar AC Milan lijkt er aan zitten te komen. De kersverse kampioen van de Serie A hoopt de transfer van de oud-Ajacied snel af te ronden. De aanvaller moet voor zo'n kleine 22 miljoen euro overkomen van Club Brugge.

Dat schrijft het Italiaanse La Gazzetta dello Sport. Volgens de bekende roze sportkrant is de vader van Lang samen met zijn zaakwaarnemer Bart Baving woensdag in Milaan geweest voor gesprekken met de clubleiding van AC Milan. Voordat de transfer rond kan worden gemaakt moet er eerst duidelijk worden wie voor de komst van Lang kan tekenen. De club zit namelijk middenin een overname.

La Gazzetta schrijft dat de vraagprijs voor Lang 22 miljoen euro is en dat de Italianen met die prijs geen moeite hebben. De deal is volgens de krant dichtbij. Lang zelf is al een tijd rond met AC Milan, hij kan een contract voor vijf seizoenen tekenen in Milaan. Ajax heeft tijdens de verkoop van Lang naar Club Brugge een doorverkooppercentage van tussen de tien en vijftien procent afgedongen. De Belgen zouden dus minimaal 2.2 miljoen euro af moeten staan aan de Amsterdammers.

Na zijn overstap van Ajax naar Club Brugge maakte Lang veel indruk op de Europese topclubs. In zijn eerste seizoen in België was hij goed voor zestien competitiegoals en zeven assists. Afgelopen seizoen wist hij zeven keer het net te vinden en gaf hij twaalf keer een assist.

Wil jij als nieuwe speler vijftig euro aan free bets winnen? Zet een euro in op een Champions League-finale met één doelpunt!

Let op: Gokken kan verslavend zijn, speel bewust 18+, hands24x7.nl.

Meer wedtips vind je op www.sportbookies.nl.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties