'Kluivert slachtoffer van overval; vriendin ontvangt rake klappen'

door Timo Suur 60

Bron Voetbal International

'Kluivert slachtoffer van overval; vriendin ontvangt rake klappen'

door Timo Suur 60

Bron Voetbal International

Laatst geüpdatet

Justin Kluivert is slachtoffer geweest van een overval. Dat schrijft Voetbal International donderdagochtend. De voormalig speler van Ajax was zich aan het voorbereiden met Valencia op de belangrijke uitwedstrijd tegen Mallorca en er werd op dat moment ingebroken in het huis van de voetballer. Zijn vriendin was thuis en is niet ongedeerd gebleven.

'De vriendin van Justin Kluivert heeft de schrik van haar leven gekregen in Spanje', zo valt te lezen. Volgens Voetbal International is er woensdagavond laat ingebroken in het huis van Kluivert en heeft zijn vriendin daarbij rake klappen gekregen van de overvallers. Ze hadden het gemunt op de waardevolle spullen van de oud-Ajacied. Ze roken hun kans op het moment dat de vriendin van Kluivert thuiskwam na het uitlaten van de hond en ze werd gedwongen om te vertellen waar de waardevolle spullen lagen en hierbij werden klappen uitgedeeld.

Kluivert was tijdens de overval niet thuis. Hij was zich aan het voorbereiden met Valencia op de uitwedstrijd tegen Mallorca. Hij is op de hoogte gesteld van de overval en het Spaanse medium Marca schrijft dat het naar omstandigheden goed gaat met de voetballer en zijn vriendin. 'De speler is op de hoogte gebracht van de roof en is erg geschrokken, maar wil desondanks de wedstrijd tegen Mallorca spelen', zo citeert Voetbal International. De overvallers hebben voor zo'n 200.000 euro aan juwelen en horloges meegenomen.

Kluivert gaat 'gewoon' spelen donderdagavond

Zoals gezegd is Kluivert van plan om 'gewoon' in actie te komen donderdagavond. Er wacht voor Valencia een uitwedstrijd tegen Mallorca en de ploeg van de oud-Ajacied kan de punten hard gebruiken in de strijd tegen degradatie. Valencia vindt zichzelf op dit moment terug op de dertiende plaats in de Spaanse competitie, maar het gat naar de degradatiezone is slechts twee punten. De aftrap van het duel staat gepland om 19.30 uur.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.