Ibrahimovic vastberaden: 'Ik stop pas als ik een sterkere speler zie dan ik'

door NielsOpdam 89

Bron La Gazzetta dello Sport; Voetbal International

Ibrahimovic vastberaden: 'Ik stop pas als ik een sterkere speler zie dan ik'

door NielsOpdam 89

Bron La Gazzetta dello Sport; Voetbal International

Laatst geüpdatet

Zlatan Ibrahimovic is vastberaden om terug te keren in het voetbal, ondanks het feit dat de spits nu kampt met een zware knieblessure. Dat vertelt de oud-Ajacied in gesprek met La Gazzetta dello Sport, geciteerd door Voetbal International.

Waarschijnlijk kan Ibrahimovic pas vanaf 2023 weer terugkeren op het voetbalveld. 'Ik ben arrogant, heb geen angst. Het gaat goed, ik werk elke dag om terug te komen. Als ik terug kom zal ik worden gehoord, je kan op me rekenen.' De Zweed vindt het niet moeilijk om lang geblesseerd te zijn. 'Het vergt geduld, dat is nu de sleutel.'

Zvonimir Boban, oud-speler van AC Milan, vindt dat Ibrahimovic het beste kan stoppen met voetballen. 'Boban zei dat het beter voor mij zou zijn als ik stop? Als ik een speler zie die sterker is dan mij, stop ik. Maar ik heb hem nog niet gezien…', vertelt de Zweedse spits.

Ibrahimovic speelde zes maanden zonder voorste kruisband

Ibrahimovic geeft sowieso niet snel op, want tijdens het kampioensjaar van AC Milan speelde de Zweed zes maanden zonder voorste kruisband in zijn linkerknie. 'Zes maanden amper geslapen van de pijn. Nog nooit zo veel geleden op en naast het veld. Ik maakte van iets onmogelijks iets mogelijk. In mijn hoofd had ik maar één doel: mijn teamgenoten en trainer kampioen van Italië maken. Ik had ze namelijk een belofte gedaan', schreef hij destijds op Instagram.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties