Ibrahimovic verlengt contract bij AC Milan met één jaar

door Bart Veenstra 35

Bron AC Milan

Ibrahimovic verlengt contract bij AC Milan met één jaar

door Bart Veenstra 35

Bron AC Milan

Laatst geüpdatet

Zlatan Ibrahimovic (40) heeft zijn aflopende contract bij AC Milan met een seizoen verlengd. De oud-spits van Ajax staat nu tot de zomer van 2023 onder contract bij de topclub uit Milaan, zo meldt men via de officiële kanalen.

De contractverlenging van Ibrahimovic bij AC Milan hing al langer in de lucht en is nu officieel. In het afgelopen seizoen deed de Zweedse spits in 23 duels mee - waarvan elf als basisspeler - en was hij acht keer trefzeker. In de slotfase van het seizoen moest Ibrahimovic echter geblesseerd toekijken hoe zijn teamgenoten landskampioen van Italië werden.

Ibrahimovic voorlopig nog niet in actie

Na het seizoen onderging Ibrahimovic een operatie aan zijn knie, waardoor hij dit kalenderjaar niet meer in actie zal komen. Vermoedelijk kan Ibrahimovic pas in januari - na afloop van het WK - weer in actie komen. Ibrahimovic gaf onlangs nog aan dat zijn operatie al veel eerder had moeten plaatsvinden.

'Zes maanden lang had ik een gezwollen knie, omdat er geen kruisband in zat', lieet de oud-spits van Ajax onlangs weten op Instagram. 'Ik heb meer dan twintig injecties gezet en ik nam elke dag pijnstillers. Ik heb de afgelopen zes maanden amper geslapen en ik heb nog nooit zoveel geleden op en naast het veld. Maar ik moest mijn teamgenoten en trainer kampioen van Italië maken, want dat had ik ze beloofd.'

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.