Heracles Almelo en trainer Wormuth per direct uit elkaar

door Bart Veenstra 98

Bron Heracles Almelo

Heracles Almelo en trainer Wormuth per direct uit elkaar

door Bart Veenstra 98

Bron Heracles Almelo

Laatst geüpdatet

Heracles Almelo heeft per direct afscheid genomen van trainer Frank Wormuth. De club uit Overijssel laat op de officiële website weten dat dit besluit is genomen na een aantal gesprekken dat maandag is gevoerd.

In de afgelopen weken is Heracles Almelo ver weggezakt in de Eredivisie en op de slotdag van het reguliere Eredivisieseizoen zakte de club uit Almelo zelfs naar plek zestien. Zodoende moet Heracles Almelo in de komende periode via de play-offs handhaving zien veilig te stellen.

Reactie vanuit Heracles Almelo

'We hebben vandaag met Frank, de staf en de spelers gesproken, en daar is uit gebleken dat er onvoldoende vertrouwen is om deze play-offs met Frank als hoofdtrainer in te gaan', vertelt technisch directeur Tim Gilissen in een reactie.

'Wij vinden dat we op basis van deze informatie iets moeten doorbreken. De technische staf gaat er, onder leiding van René Kolmschot en gesteund door de spelersgroep, alles aan doen om handhaving te bewerkstelligen', gaat de beleidsbepaler verder. 'Wij vinden Frank een vakman, en zijn hem heel veel dank verschuldigd voor de afgelopen vier seizoenen. We nemen deze beslissing met pijn in het hart, maar in het belang van de club in deze belangrijke fase.'

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties