Heerenveen bevestigt komst Nunnely; aanvaller tekent voor rest van het seizoen

door Cristian de Jong 5

Bron sc Heerenveen

Heerenveen bevestigt komst Nunnely; aanvaller tekent voor rest van het seizoen

door Cristian de Jong 5

Bron sc Heerenveen

Laatst geüpdatet

Ché Nunnely vervolgt zijn carrière in de Eredivisie bij sc Heerenveen, zo meldt de club uit Friesland via hun officiële kanalen. Nunnely tekent bij Heerenveen een contract tot het einde van het seizoen met een optie voor nog twee jaar.

De 23-jarige oud-Ajacied was sinds afgelopen zomer clubloos. Daarvoor was Nunnely actief bij Willem II, waar hij 95 wedstrijden speelde. Hierin scoorde de buitenspeler liefst negentien keer en was hij elf keer aangever. Hiermee heeft de aanvaller laten zien van waarde te kunnen zijn op het hoogste niveau in Nederland. Voordat Nunnely terechtkwam bij Willem II speelde hij in de jeugdopleiding van Ajax en kwam hij uit voor het beloftenteam van de Amsterdammers.

Bij Jong Ajax kwam Nunnely tot tien goals en zes assists in 42 wedstrijden. Technisch manager Ferry de Haan is erg blij met de komst van Nunnely. 'Het is bekend dat wij graag een echte buitenspeler wilden toevoegen aan onze selectie. Ché voldoet aan dit profiel', aldus de technisch manager van Heerenveen.

Nunnely 'nagenoeg fit'

Daarnaast kampte Nunnely eerder met veel blessureleed. De aanvaller miste hierdoor de laatste drie wedstrijden van het seizoen 2021/22. De Haan geeft aan nu te kunnen beschikken over een 'nagenoeg fitte' Nunnely. 'We zijn dan ook blij dat we met Ché weer extra mogelijkheden in onze aanvalslinie krijgen.'

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.