Nunnely meldt zich bij sc Heerenveen voor proefperiode

door Gino Haverkamp 4

Bron sc Heerenveen

Nunnely meldt zich bij sc Heerenveen voor proefperiode

door Gino Haverkamp 4

Bron sc Heerenveen

Laatst geüpdatet

Ché Nunnely start een proefperiode bij sc Heerenveen, zo laat de club weten via de eigen kanalen. De clubloze oud-Ajacied zat sinds de zomer zonder werkgever en liet onlangs weten graag voor een rentree in de Eredivisie te staan. In Heerenveen mag hij zich gaan bewijzen.

Nunnely moet zich dus eerst nog laten zien op het trainingsveld van sc Heerenveen alvorens hij zich definitief aan de club mag verbinden. Hij hoopt daarmee het pad te bewandelen dat eerder bewandeld werd door Sven van Beek en Mats Köhlert. Die twee spelers zijn ook recent overgekomen van Willem II, de club die Nunnely tot afgelopen zomer diende.

In Tilburg was Nunnely een gewaardeerde kracht met negentien goals en een elftal assists in 95 officiële wedstrijden. Zijn periode bij Willem II eindigde echter in mineur, nadat hij in mei 2022 zijn voorste kruisband afscheurde. Daarna vertrok hij dus transfervrij, na een dienstverband van drie seizoenen.

Nunnely brak niet door bij Ajax

Nunnely heeft de jeugdopleiding van Ajax doorgelopen. De nu 23-jarige vleugelaanvaller sloot zich in 2012 aan bij Ajax en maakte in het seizoen 2016/17 zijn debuut in Jong Ajax. Uiteindelijk zou hij 42 keer in actie komen voor het beloftenelftal en tien keer scoren. Van een debuut in Ajax 1 kwam het echter niet.

Denk jij dat Ajax de competitie hervat met een overwinning op NEC?

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.