'Fortuna Sittard tegen Ajax mogelijk zonder Ultee door operatie'

door Terrence Riepma 1

Bron De Telegraaf

'Fortuna Sittard tegen Ajax mogelijk zonder Ultee door operatie'

door Terrence Riepma 1

Bron De Telegraaf

Laatst geüpdatet

Fortuna Sittard moet het tegen Ajax waarschijnlijk doen zonder trainer Sjors Ultee, zo schrijft De Telegraaf woensdagochtend. De oefenmeester verbleef dinsdag 21 december in het ziekenhuis voor een operatie en zijn aanwezigheid tijdens het duel met de Amsterdammers is nog onzeker.

Ultee had namelijk last van nierstenen en moest zodoende onder het mes. Zijn operatie had al eerder deze maand moeten plaatsvinden, maar werd uitgesteld terwijl de trainer al in de operatiekamer lag. Ultee is inmiddels geopereerd, maar zijn aanwezigheid is nog een vraagteken.

Wanneer Ultee niet aanwezig kan zijn in de Johan Cruijff ArenA, waar woensdagavond de Eredivisie-wedstrijd tussen Ajax en Fortuna Sittard wordt gehouden, dan neemt assistent-trainer en oud-Ajacied Rob Alflen de honneurs waar voor Ultee.

Ajax en Fortuna Sittard kampen met blessures

Fortuna Sittard moet waarschijnlijk ook nog een paar spelers missen. Lisandro Semedo, Samy Baghdadi en Ryan Johansson zijn er sowieso niet bij in Amsterdam, terwijl Tesfaldet Tekie nog een twijfelgeval is. Ajax zal het waarschijnlijk moeten doen zonder sterkhouders Lisandro Martínez en Noussair Mazraoui. De fitheid van Jurriën Timber is ook nog een vraagteken.

Wedden op Ajax - Fortuna Sittard? Ontvang negen keer je inzet als Ajax met 5-0 wint!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.