'Fortuna Sittard slaat bod van Millwall op Flemming af'

door Bart Veenstra 25

Bron Voetbal International

'Fortuna Sittard slaat bod van Millwall op Flemming af'

door Bart Veenstra 25

Bron Voetbal International

Laatst geüpdatet

Fortuna Sittard heeft een eerste bod van het Engelse Millwall FC op Zian Flemming afgeslagen. Dat meldt Voetbal International maandag. Millwall FC is na Nottingham Forest - dat in de afgelopen zomer interesse toonde - de tweede Engelse club uit het Championship met belangstelling voor de oud-Ajacied.

Flemming heeft bij Fortuna Sittard nog een contract tot medio 2024. Millwall zou een bod van 1,3 miljoen euro hebben gedaan, al werd dat bod door de Limburgse club van de tafel geveegd. Het is niet bekend wat Fortuna Sittard voor Flemming wil zien. 'Het prijskaartje van anderhalf miljoen euro, dat eerder rondging, is in ieder geval opgekrikt', aldus Voetbal International.

Fortuna Sittard nam Flemming in de zomer van 2020 voor 200 duizend euro over van PEC Zwolle. Bij de Limburgse club geldt Flemming inmiddels als één van de belangrijkste spelers. In 48 wedstrijden scoorde hij zeventien keer en daarnaast leverde hij ook nog tien assists.

Coronabesmetting Flemming

Dat Flemming de eerste trainingen van het nieuwe jaar moest missen, zorgt overigens voor ongenoegen bij zijn club. De aanvaller kon zijn vakantieadres in Spanje niet verlaten vanwege een coronabesmetting. Na een negatieve test is hij inmiddels weer terug in Sittard.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties