Naar verluidt: 'Flemming ziet na Nottingham Forest ook Empoli afhaken'

door NickOoms 11

Bron AS

Naar verluidt: 'Flemming ziet na Nottingham Forest ook Empoli afhaken'

door NickOoms 11

Bron AS

Laatst geüpdatet

De transfermarkt is sinds 1 juli officieel open en dat betekent dat de geruchtenmolen overuren maakt. Net als de huidige spelers van Ajax worden ook de oud-Ajacieden in verband gebracht met eventuele transfers. In Naar Verluidt lees je de laatste transfergeruchten rond deze voormalig spelers van Ajax, maar denk eraan: neem het soms met een korreltje zout!

Vrijdag 20 augustus

'Flemming ziet na Nottingham Forest ook Empoli afhaken'

Zian Flemming zal op korte termijn niet vertrekken bij Fortuna Sittard, zo meldt Voetbal International vrijdag op zijn website. De voormalig Ajacied werd recentelijk met een overstap naar Nottingham Forest en Empoli in verband gebracht, maar nadat de Engelse club al was afgehaakt, schijnt de Italiaanse club nu ook niet aan de vraagprijs van Fortuna Sittard te voldoen.

Dinsdag 17 augustus

'Younes verkast naar club uit Saoedi-Arabië'

De toekomst van Amin Younes ligt naar alle waarschijnlijkheid in Saoedi-Arabië. Hoewel de oud-Ajacied dit jaar nog door Napoli wordt verhuurd aan Eintracht Frankfurt, lijkt het erop dat hij het seizoen niet afmaakt in Duitsland. Er zou volgens Sky Deutschland en Sport1 een akkoord zijn bereikt met Al-Shabab. Er zou met de transfer van Younes een bedrag van zo'n vier miljoen euro gemoeid zijn.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.