'Flemming heeft transfer naar Millwall alsnog te pakken'

door Jesse ter Haar 15

Bron De Telegraaf

'Flemming heeft transfer naar Millwall alsnog te pakken'

door Jesse ter Haar 15

Bron De Telegraaf

Laatst geüpdatet

Zian Flemming vertrekt alsnog naar Millwall, zo schrijft onder meer De Limburger op vrijdagavond. De oud-Ajacied - actief bij Fortuna Sittard - zag dezelfde overgang in de winter nog tegengehouden worden. De club uit Londen hield echter voet bij stuk en trekt de middenvelder annex aanvaller nu alsnog aan.

In de winter toonde Millwall al belangstelling én bracht het zelfs al een bod uit op de fysiek sterke speler. Fortuna Sittard weigerde echter mee te werken, tot ontevredenheid van Flemming. Het aanbod van de Engelse club bedroeg toen 1,3 miljoen euro. In de zomer van 2020 nam Fortuna Sittard de voormalig Ajacied nog voor tweehonderdduizend euro over van PEC Zwolle, maar een winst van 1,1 miljoen euro liet het toen nog liggen.

Kort na het nieuws dat Fortuna Sittard weigerde hem te laten gaan, sprak Flemming zich fel uit. Het was immers niet de eerste keer dat een stap naar Engeland geblokkeerd werd. 'Het Championship is een mooie stap voor mij, dat was het afgelopen zomer ook met Nottingham Forest. Toen heb ik eerlijk aangegeven dat ik daar naartoe wilde. Millwall is ook een mooie optie. Maar je weet hoe het afgelopen zomer is gegaan. Mijn mening doet er niet echt toe', sprak hij toen.

Overigens zal de club uit Limburg er geen spijt van hebben, want nu levert Flemming een kleine drie miljoen euro op. Het betekent een winst van zeker 2,5 miljoen euro. Wel moet de oud-Ajacied nog medisch gekeurd worden. Doorstaat Flemming de keuring, dan lijkt niets zijn gedroomde transfer nog in de weg te staan.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties