Feyenoord bereikt finale TOTO KNVB Beker na krappe zege op FC Groningen

door Jon van Dam 547

Feyenoord is de laatste club die de finale van de TOTO KNVB Beker heeft bereikt. In een lastige wedstrijd tegen FC Groningen wist de ploeg van Arne Slot met 2-1 te winnen. De bezoekers, actief in de Keuken Kampioen Divisie, maakten er een wedstrijd van en kwamen in de eerste helft op voorsprong door Laros Duarte. Na rust stelde Feyenoord orde op zaken door goals van Dávid Hanco en invaller Ondrej Lingr. In de finale spelen de Rotterdammers tegen NEC, dat dinsdag SC Cambuur uitschakelde.

FT | Feyenoord - FC Groningen (2-1)