'Ex-vriendin van Antony doet aangifte wegens mishandeling en bedreiging'

door Jesse ter Haar 100

Bron ESPN

'Ex-vriendin van Antony doet aangifte wegens mishandeling en bedreiging'

door Jesse ter Haar 100

Bron ESPN

Laatst geüpdatet

De ex-vriendin van Antony heeft aangifte tegen hem gedaan wegens huiselijk geweld, mishandeling en bedreiging, zo schrijven meerdere Brazilaanse media. Het zou gaan om vier geweldsincidenten, waarvan de eerste nog vóór zijn transfer van Ajax naar Manchester United was.

Gabriela Cavallin, een DJ en influencer uit Brazilië, meent dat Antony haar op 20 mei telefonisch met de dood heeft bedreigd. In Braziliaanse media, zoals ESPN, meent men de aangifte te hebben ingezien. Er is om een reactie van de voetballer en Manchester United gevraagd, maar de club zou nog geen commentaar hebben gegeven.

De voormalig vriendin van Antony zou naar de politie zijn gestapt en foto's van schaaf- en snijwonden hebben laten zien, net als online berichten waarin Antony haar zou hebben bedreigd. Daarnaast zou ze in angst voor de Braziliaanse voetballer om bescherming van de politie hebben gevraagd.

'Cavallin was zwanger van Antony'

Cavallin meent dat Antony beschikt over een wapen en 'veel vrienden heeft in de favela waar hij vandaan komt'. Het eerste incident zou plaats hebben gevonden in juli vorig jaar, toen Antony nog onder contract stond bij Ajax. Hij zou haar aan haar haren en armen hebben meegetrokken en de auto in hebben geduwd. Cavallin zou destijds zeventien weken zwanger zijn geweest van Antony, maar kort hierna verloor ze het kind. Het slachtoffer legt overigens geen verband tussen de gebeurtenissen.

Ajax speelt voor het eerst sinds de jaren tachtig in een wit uittenue! Bestel nu het nieuwe uitshirt voor het seizoen 2023/24!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.