Emotionele Antony ontkent mishandeling en bedreiging van ex-vriendin

door Bart Veenstra 64

Bron AS

Emotionele Antony ontkent mishandeling en bedreiging van ex-vriendin

door Bart Veenstra 64

Bron AS

Laatst geüpdatet

Antony heeft via zijn officiële kanalen ontkend zijn ex-vriendin te hebben mishandeld en bedreigd. Eerder werd tegen de Braziliaanse oud-Ajacied aangifte gedaan en sindsdien bleef het stil vanuit het kamp van de aanvaller van Manchester United. Tot de woensdagmiddag van 28 juni.

Via zijn social media laat Antony nu van zich horen. De aanvaller richt zich tot zijn vrienden, fans en volgers en laat weten dat hij zijn verhaal op het politiekantoor heeft gedaan. Hij laat weten vals beschuldigd te zijn van de mishandeling.

Antony bleef bewust stil tijdens onderzoek

Tijdens het onderzoek bleef Antony bewust stil, zodat men op de achtergrond het onderzoek kon doen. 'Maar tijdens deze tijd hebben mijn familie en ik heb het heel moeilijk gehad. Ik ben niet in de beste omstandigheden geboren en opgegroeid, maar zoiets als dit had ik nog nooit meegemaakt', doelt hij op de beschuldigingen, waardoor hij naar eigen zeggen door sommigen publiekelijk onterecht werd veroordeeld.

'Na het sluiten van het onderzoek zal mijn onschuld worden bewezen', zegt Antony, die eraan toevoegt dat de geleden imagoschade iets voor het verleden zal moeten zijn. Tot slot bedankt hij zijn fans voor de 'talloze' berichten die hij in de afgelopen periode heeft mogen ontvangen.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.