Eintracht Frankfurt stuurt Younes per direct terug naar Napoli

door Bart Veenstra 15

Bron Eintracht Frankfurt

Eintracht Frankfurt stuurt Younes per direct terug naar Napoli

door Bart Veenstra 15

Bron Eintracht Frankfurt

Laatst geüpdatet

Eintracht Frankfurt heeft Amin Younes per direct teruggestuurd naar Napoli. Dat maakt de Duitse club bekend via de officiële kanalen. De Duitser was voor twee jaar gehuurd van Napoli, al komt er na anderhalf jaar dus al een einde aan de huurovereenkomst.

Na een hoogoplopend conflict in de zomer speelde Younes sinds september 2021 geen wedstrijden meer voor Eintracht Frankfurt. Bovendien trainde hij al niet meer mee. Destijds zorgde een gesprek over een contract tot wederzijds onbegrip en bovendien ketste voor Younes een transfer naar Al-Shabab af.

Waar Younes in zijn eerste seizoen bij Eintracht Frankfurt nog veel speelde - het leverde hem zelfs een rentree in het Duitse elftal op - was zijn tweede seizoen beduidend minder. 'Alle partijen werkten al sinds september aan een oplossing. Die is er nu gevonden. Iedereen kan hiermee leven: de speler, Napoli en Eintracht Frankfurt. We wensen Amin veel geluk in de toekomst', vertelt sportief directeur Markus Krösche van Eintracht Frankfurt.

Op weg naar Saudi-Arabië?

Bij Napoli heeft Younes nog een contract tot de zomer van 2023. Eerder was Genoa CFC geïnteresseerd in de aanvaller, al lijkt het erop dat Younes alsnog gaat voetballen in Saudi-Arabië. Volgens transferjournalist Fabrizio Romano zou de oud-Ajacied zijn medische keuring bij Al-Ettifaq SC al hebben doorstaan.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties