Eintracht Frankfurt en Younes verder uit elkaar: ontslag lijkt aanstaande

door Bart Veenstra 29

Bron BILD

Eintracht Frankfurt en Younes verder uit elkaar: ontslag lijkt aanstaande

door Bart Veenstra 29

Bron BILD

Laatst geüpdatet

Amin Younes lijkt hard op weg naar de uitgang bij Eintracht Frankfurt. De oud-speler van Ajax is bij de Duitse club helemaal op de achtergrond geraakt, waarbij de liefde tussen speler en club helemaal bekoeld zou zijn. Een ontslag van Younes lijkt nu de enige oplossing.

Het kan snel verkeren: in maart maakte Younes vanwege zijn goede prestaties bij Eintracht Frankfurt nog zijn comeback bij het nationale elftal van Duitsland. Inmiddels is alles anders. Een mislukte transfer naar Al-Shabab, inclusief werkweigering, is de oorzaak van het conflict.

Eintracht Frankfurt wil definitief af van Younes

Het Duitse BILD schrijft nu dat Eintracht Frankfurt definitief van de Napoli-huurling af zou willen. Vanwege een 'onoverbrugbaar verschil van inzicht' werd Younes al vrijgesteld van werk in de hoop dat er een oplossing gevonden zou worden. De oplossing in de vorm van een nieuwe club kwam er echter niet.

Younes wordt sinds oktober 2020 door Eintracht Frankfurt gehuurd van Napoli. In Duitsland loopt die huurverbintenis nog tot medio 2022. Bij Napoli heeft de Duitser nog een contract tot de zomer van 2023. Tussen 2015 en 2018 stond Younes onder contract bij Ajax.

Ajax bij meerdere wedkantoren de favoriet voor Ajax - PSV!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties