'Younes wil bij Eintracht Frankfurt blijven, maar schermt met interesse uit Dubai'

door BartVeenstra 12

Bron Bild, Sport1

'Younes wil bij Eintracht Frankfurt blijven, maar schermt met interesse uit Dubai'

door BartVeenstra 12

Bron Bild, Sport1

Laatst geüpdatet

Amin Younes zal deze zomer de keuze moeten maken tussen Eintracht Frankfurt of een avontuur in Dubai. De Duitser, die door Napoli voor twee seizoenen verhuurd is aan Eintracht Frankfurt, zou in Duitsland graag meer willen verdienen.

Vorig seizoen ging Younes akkoord met het inleveren van een flink deel van zijn salaris. Eintracht Frankfurt heeft de optie om Younes voor drie miljoen euro over te nemen van Napoli en de oud-Ajacied ziet dat zelf wil zitten. Er is echter wel een 'maar' in het verhaal: Younes wil een hoger salaris. Momenteel zijn Younes en zijn zaakwaarnemers daarover in gesprek met de clubleiding van Eintracht Frankfurt, zo meldt Bild.

Younes heeft echter ook de optie om in Dubai aan de slag te gaan. Bovendien werd er met Jesper Lindström - die voor zeven miljoen euro overkwam van Brøndby IF - een concurrent aangetrokken. Voor Younes is een definitieve transfer naar Eintracht Frankfurt nog wel de eerste optie. Op die manier zou hij zich in de kijker kunnen spelen voor het nationale elftal van Duitsland.

Bestel het nieuwe Ajax-thuisshirt mét het oude logo nu!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties