Romano: 'Younes doorstaat medische keuring voor transfer naar Saoedi-Arabië'

door Terrence Riepma 23

Bron Fabrizio Romano

Romano: 'Younes doorstaat medische keuring voor transfer naar Saoedi-Arabië'

door Terrence Riepma 23

Bron Fabrizio Romano

Laatst geüpdatet

Amin Younes is hard op weg naar Al-Ettifaq SC. Dat meldt de doorgaans betrouwbare Fabrizio Romano via zijn Twitter-account. De oud-aanvaller van Ajax zal daardoor voortaan uitkomen in de Saoedische competitie.

Younes, die door Napoli sinds oktober 2020 werd verhuurd aan Eintracht Frankfurt, heeft volgens de transferexpert al zijn medische keuring doorstaan bij de nummer tien van de Saudi Pro League. De vleugelspeler lijkt dan ook spoedig in het shirt van Al-Ettifaq te zien zijn.

Younes en Eintracht Frankfurt zagen relatie verslechteren

Eintracht Frankfurt en Younes kenden geen al te gelukkige samenwerking met elkaar. Hoewel de oud-Ajacied goed begon tijdens zijn huurperiode en zelfs werd opgeroepen voor het nationale elftal van Duitsland, verslechterde de band tussen club en speler al snel. Te hoge salariseisen voor een definitieve overstap waren al een boosdoener, maar daarna besloot Younes trainingen over te slaan van de Bundesliga-club.

Younes maakte zich ook niet geliefd bij zijn teamgenoten. Zo ergerden collega's zich volgens Duitse media aan woede-uitbarstingen van de dribbelaar. Ook ketste een transfer naar Al-Shabab af, wat de situatie van Younes niet verbeterde. Nu zit zijn transfer naar Saoedi-Arabië er wel aan te komen.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties