Clement tekent voor één seizoen bij RKC Waalwijk

door BadembaBarrie 5

Bron RKC Waalwijk

Clement tekent voor één seizoen bij RKC Waalwijk

door BadembaBarrie 5

Bron RKC Waalwijk

Laatst geüpdatet

Pelle Clement vervolgt zijn carrière bij RKC Waalwijk. De voormalig middenvelder annex aanvaller van Ajax was transfervrij en heeft voor één seizoen getekend in het Mandemakers stadion, zo maakt RKC bekend via de officiële kanalen.

Bij RKC is men verheugd met de komst van de oud-Ajacied. 'Met Pelle voegen we een aanvallende middenvelder toe en versterken we de balans in onze selectie. We zijn blij dat Pelle voor ons gekozen heeft en kijken uit naar een succesvolle samenwerking', spreekt algemeen directeur Frank van Mosselveld op de clubsite.

Clement speelde de afgelopen drie seizoenen voor PEC Zwolle, maar was sinds de degradatie van de club uit Overijssel transfervrij. Om zijn conditie op pijl te houden, mocht hij van Ajax de afgelopen weken meetrainen met de beloften.

Reading

Clement speelde sinds 2011 in de jeugdopleiding van Ajax. Hij debuteerde in 2016/17 onder Peter Bosz in het eerste elftal, waar hij uiteindelijk viermaal voor in actie kwam. In de zomer van 2017 werd Clement door zijn oud-trainer bij Jong Ajax Jaap Stam naar Reading gehaald, waar hij twee seizoenen speelde, alvorens hij terugkeerde naar Nederland bij PEC Zwolle.

Bestel het nieuwe Ajax-uittenue nu in de Ajaxshop!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties