Bosz kan nog niets zeggen over meespelen Veerman, die nog altijd apart traint

door Bart Veenstra 34

Bron Voetbal International, De Telegraaf

Bosz kan nog niets zeggen over meespelen Veerman, die nog altijd apart traint

door Bart Veenstra 34

Bron Voetbal International, De Telegraaf

PSV-trainer Peter Bosz wil nog niet zeggen of hij zaterdagavond in het duel met Ajax kan beschikken over Joey Veerman. De middenvelder van de Eindhovense club stond de afgelopen wedstrijden aan de kant met een blessure, traint apart van de groep, maar minuten tegen Ajax lijken desondanks niet uitgesloten.

Bosz wilde vrijdag op de persconferentie niet zeggen of Veerman zaterdag inzetbaar is. 'Ik weet nog niet alles richting Ajax, dat hoor ik zo van de medische staf. Dan weet ik ook of bijvoorbeeld Joey Veerman beschikbaar is', zei de trainer van PSV. Veerman traint apart van de groep en volgens De Telegraaf is het dan ook niet realistisch dat hij tegen Ajax mee zal spelen. Bosz gaf verder aan dat Malik Tillman ontbreekt vanwege een bovenbeenblessure en dat Ismael Saibari terug is bij PSV. Het is nog niet duidelijk of de Marokkaans international kan spelen.

Drama voor Noa Lang

Een speler die er sowieso niet bij is, is oud-Ajacied Noa Lang. De creatieveling kampt wederom met een hamstringblessure. 'Dit is een persoonlijk drama voor Noa. Iedereen snapt dat dit een grote klap is. De eerste dag is verschrikkelijk. Nu moet hij weer aan zijn herstel werken. We kijken ook kritisch naar onszelf. Intern zullen we een analyse maken, al krijg je ook nooit helemaal de vinger erachter bij dit soort blessures', wordt Bosz geciteerd door Voetbal International.

Bosz kwam ook nog over Ajax te spreken. De oefenmeester ziet dat de Amsterdamse club een groei doormaakt. 'Ze zijn beter bezig dan aan het begin van het seizoen. Als je de laatste tien wedstrijden ziet onder Van ’t Schip dan zijn dat acht zeges en twee gelijke spelen. Dat is een enorme vooruitgang qua resultaat.'

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.