Blind maakt officieus debuut voor Bayern: 'Lastig te zeggen waar ik nu sta'

door Gino Haverkamp 6

Bron iMiaSanMia

Blind maakt officieus debuut voor Bayern: 'Lastig te zeggen waar ik nu sta'

door Gino Haverkamp 6

Bron iMiaSanMia

Laatst geüpdatet

Daley Blind weet nog niet waar hij staat, zo citeert Bayern München-fankanaal iMiaSanMia hem. De oud-Ajacied debuteerde vrijdagavond voor de club in een officieus duel met Red Bull Salzburg (4-4).

'Het is nog lastig te zeggen waar ik nu sta', zegt hij na afloop van het duel, waarin hij na zestig minuten inviel. Hij was belangrijk door bij een 3-3 tussenstand een belangrijke interceptie te doen, waarna uit de daaropvolgende aanval de 4-3 werd gescoord door Bayern München.

Blind is een ruime week speler van de Duitse recordkampioen en keerde voor even terug naar Qatar, waar hij namens Nederland meedeed aan het afgelopen WK. Bayern München was namelijk op trainingskamp in Doha en dat kwam gelegen voor Blind. 'Dat heeft me zeker geholpen. Ik heb mijn medespelers leren kennen. Ik voel me klaar voor wat komen gaat.'

Blind kan zich gaan opmaken voor officieel debuut

Blind kan aankomende vrijdag zijn officiële debuut maken voor Bayern München, dat dan speelt tegen RB Leipzig. Blind vertrok afgelopen maand transfervrij bij Ajax nadat hij niet meer op zijn plek was in Amsterdam. Klaas-Jan Huntelaar verklaarde zaterdag dat een samenloop van omstandigheden ervoor zorgde dat de ras-Ajacied vertrok.

Weet Klaassen wederom te scoren in de thuiswedstrijd tegen FC Twente?!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.