BILD: 'Haaland komt dit kalenderjaar niet meer in actie'

door Bart Veenstra 28

Bron BILD

BILD: 'Haaland komt dit kalenderjaar niet meer in actie'

door Bart Veenstra 28

Bron BILD

Laatst geüpdatet

Borussia Dortmund kan voor de rest van dit kalenderjaar vermoedelijk niet meer beschikken over Erling Haaland. De spits kampt met een blessure aan zijn bovenbeen en volgens BILD is de kans groot dat hij voor kerst niet meer in actie komt.

Eerder kwam al naar buiten dat Haaland weken aan de kant zou staan en zodoende het duel met Ajax van volgende week woensdag (3 november) aan zich voorbij moet laten gaan. De kans is nu groot dat Haaland tot de winterstop niet meer speelt en zodoende ook de Champions League-duels met Sporting Portugal en Besiktas moet missen.

Jan Aage Fjörtoft, voormalig spits van Eintracht Frankfurt en goed bevriend met de familie Haaland, vertelde op de televisie in Noorwegen dat de wedstrijd tegen Ajax van vorige week wellicht de laatste wedstrijd van Haaland in 2021 is geweest. BILD meldt nu dat Haaland vanwege zijn heupblessure mogelijk pas over zes weken de training kan hervatten.

Ajax hoopt op eerste plaats

Ajax en Borussia Dortmund strijden beide om de koppositie in Champions League-groep C. Na de zege van Ajax van vorige week op de Duitse topclub staan de Amsterdammers er het beste voor. Ajax staat eerste en heeft een voorsprong van drie punten op Borussia Dortmund. Bovendien is het doelsaldo van Ajax (+10) veel beter dan dat van Borussia Dortmund (-2).

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties