'Bergkamp adviseerde Crystal Palace-trainer Vieira over Van de Beek'

door Terrence Riepma 41

Bron Sky Sports

'Bergkamp adviseerde Crystal Palace-trainer Vieira over Van de Beek'

door Terrence Riepma 41

Bron Sky Sports

Laatst geüpdatet

Dennis Bergkamp kan een belangrijke rol gespeeld hebben in de mogelijke huurtransfer van Donny van de Beek naar Crystal Palace. De oud-Ajacied zou contact hebben opgenomen met Patrick Vieira, oud-teamgenoot van Bergkamp bij Arsenal en huidig trainer van de Premier League-club.

Bergkamp, tevens schoonvader van Van de Beek, zou volgens Sky Sports een tijdelijke overname van de rechtspoot hebben geadviseerd aan Vieira, die het wel ziet zitten in de 24-jarige middenvelder. Het Britse medium verwacht dat het belletje tussen de twee Arsenal-iconen het balletje heeft laten rollen in Londen en de Franse oefenmeester is overtuigd van de kwaliteiten van Van de Beek.

Het gerucht over de huurtransfer van Van de Beek kwam eerder deze week naar buiten. Crystal Palace zou de oud-speler van Ajax het komende halfjaar meer speeltijd kunnen geven dan hij momenteel krijgt bij Manchester United. Onderhandelingen tussen de twee clubs zouden al aan de gang zijn.

Manchester United volgend seizoen met nieuwe trainer

Een optie tot koop zal niet inbegrepen zijn, mocht de transfer doorgaan. Manchester United begint volgend seizoen met een nieuwe trainer en de clubleiding wil dat diegene zelf kan bepalen welke spelers hij tot zijn beschikking krijgt. Wie de trainer wordt, is nog niet bekend. Erik ten Hag zou op het lijstje van The Red Devils staan.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.