Antwerp bevestigt komst Ekkelenkamp, oud-Ajacied tekent voor vier jaar

door BadembaBarrie 30

Bron Royal Antwerp FC

Antwerp bevestigt komst Ekkelenkamp, oud-Ajacied tekent voor vier jaar

door BadembaBarrie 30

Bron Royal Antwerp FC

Laatst geüpdatet

Jurgen Ekkelenkamp is officieel speler van Royal Antwerp FC, zo meldt de club op de eigen site. De middenvelder verkoos onlangs een stap naar de nummer vier van de Belgische competitie van afgelopen seizoen boven een transfer naar Club Brugge. Antwerp, waar Marc Overmars tegenwoordig technisch directeur is, heeft Ekkelenkamp nu officieel gepresenteerd.

Ekkelenkamp tekent in Antwerpen een contract voor vier seizoenen. Op de foto die Antwerp op de eigen clubsite deelt, is te zien hoe de middenvelder trots naast Overmars en trainer Mark van Bommel poseert. Ekkelenkamp gaat in de Bosuil met rugnummer 24 spelen.

Dat Ekkelenkamp uiteindelijk in Antwerpen heeft getekend, mag gerust opvallend worden genoemd. De middenvelder leek namelijk op weg naar Club Brugge, waar hij eerder deze week nog zijn ja-woord aan had gegeven. Een dag later kwam hij daar echter toch van terug en koos hij voor het avontuur bij Antwerp.

Hoog Ajax-gehalte

Met Ekkelenkamp wordt het toch al hoge Ajax-gehalte bij Antwerp nog maar eens verder opgekrikt. Naast de middenvelder trok de ambitieuze club deze zomer ook al Toby Alderweireld aan. Vorige zomer werd tevens Viktor Fischer vastgelegd. Bovendien kwam eerder deze week naar buiten dat technisch directeur Overmars, die zelf uiteraard ook een uitgebreid Ajax-verleden heeft, ook geprobeerd heeft om Daley Blind tot een overstap naar de Belgische havenstad te verleiden.

Bestel het nieuwe Ajax-uittenue nu in de Ajaxshop!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.