'Overmars waagde poging om Blind naar Royal Antwerp te halen'

door Bart Veenstra 1143

Bron Het Nieuwsblad

'Overmars waagde poging om Blind naar Royal Antwerp te halen'

door Bart Veenstra 1143

Bron Het Nieuwsblad

Laatst geüpdatet

Marc Overmars heeft deze transferperiode een poging gewaagd om Daley Blind naar Royal Antwerp FC te halen. Dat meldt journalist David van den Broeck van Het Nieuwsblad vrijdagochtend.

Volgens de Belgische verslaggever, die ook voor het Gazet van Antwerpen schrijft, informeerde Royal Antwerp aan het begin van deze transferperiode naar Blind. De Belgische club is namelijk op zoek naar een speler die de balans op het middenveld kan bewaken.

Royal Antwerp sprak met de entourage van Blind, maar van een transfer is voorlopig geen sprake. Pas als Blind zijn basisplek bij Ajax zou verliezen, valt er te praten. Dat laatste is nog niet het geval. Blind lijkt voorlopig te kunnen rekenen op een basisplek bij Ajax, al heeft hij concurrentie van nieuwelingen Owen Wijndal en Calvin Bassey. Blind zou bij Ajax ook op het middenveld kunnen spelen, al zal hij dan vermoedelijk Edson Álvarez uit de basis moeten zien te spelen. Volgens Twitteraccount Gerjan Hamstelaar, dat deze zomer meerdere primeurs had, zou Royal Antwerp Blind financieel zelfs meer kunnen bieden dan Ajax.

Na komst van Blind vindt Ajax de weg omhoog

Blind speelt sinds de zomer van 2018 voor Ajax en geldt sindsdien als een belangrijke kracht voor de Amsterdamse club. De geboren Amsterdammer, inmiddels 32 jaar oud, was medeverantwoordelijk voor de opmars die Ajax heeft gemaakt sinds de zomer van 2018. Ajax werd sindsdien drie keer kampioen en één keer eerste (in het afgebroken coronaseizoen). Daarnaast doet Ajax het op Europees niveau een stuk beter dan voorheen.

Bestel het nieuwe Ajax-uittenue nu in de Ajaxshop!

De bookmaker verwacht niets anders dan een zege voor Ajax in het competitieduel met Fortuna Sittard. Check hier de odds!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties