Antony crasht met auto, oud-Ajacied komt met de schrik vrij

door Bart Veenstra 20

Bron The Sun

Antony crasht met auto, oud-Ajacied komt met de schrik vrij

door Bart Veenstra 20

Bron The Sun

Laatst geüpdatet

Antony is onlangs met de schrik vrijgekomen na een ongeluk met zijn auto. Op Oudejaarsdag reed de voormalig speler van Ajax terug na een wedstrijd tussen Manchester United en Wolverhampton Wanderers toen hij met zijn BMW X6 crashte. De auto was total loss, maar Antony kon gelukkig ongedeerd uitstappen.

Het nieuws over de crash komt nu pas naar buiten. Onder meer The Sun schrijft over het incident. 'De politie arriveerde ter plekke op de snelweg M56, nabij zijn huis in Hale. Antony onderging een alcoholtest. Hij had niet gedronken.'

De auto van Antony, ter waarde van 100.000 pond, werd van de weg gehaald. Vervolgens liet Manchester United-manager Erik ten Hag hem uit de selectie voor het competitieduel met Bournemouth. Een bron dichtbij de speler geeft aan dat het donker en nat was. 'Hij maakte een inschattingsfout.'

Doelpunt voor Antony in FA Cup

Vrijdag deed Antony wel weer mee bij Manchester United. In het FA Cup-duel met Everton (3-1) was de Braziliaan bovendien goed voor de openingstreffer. Na afloop van de wedstrijd gaf Antony aan dat hij iets had meegemaakt en dat hij daardoor geschokt was. Inmiddels is dus bekend wat er is gebeurd. Naar verluidt heeft Antony inmiddels een nieuwe auto: een Lamborghini Aventador ter waarde van 300.000 pond.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.