Antony blij met goal tegen Everton: 'Kies ervoor niet te praten over wat er is voorgevallen'

door Gino Haverkamp 9

Bron The Mirror

Antony blij met goal tegen Everton: 'Kies ervoor niet te praten over wat er is voorgevallen'

door Gino Haverkamp 9

Bron The Mirror

Laatst geüpdatet

Antony is blij met zijn doelpunt tegen Everton afgelopen vrijdag (3-1 zege). Niet alleen is het natuurlijk altijd leuk om te scoren, de Braziliaan hoopt met zijn treffer namelijk ook een wat moeilijkere periode af te sluiten. Tegenover The Mirror doet de 22-jarige aanvaller zijn verhaal.

'Ik was de afgelopen dagen echt in shock', onthult Antony. Hij houdt de details liever voor zich, zo blijkt uit zijn woorden. 'Ik kies ervoor om niet te praten over wat er is voorgevallen. Het was een persoonlijk probleem en ik ben blij dat God ervoor heeft gezorgd dat het achter me ligt', vervolgt hij. Wat er precies is gebeurd, is dut niet bekend.

Antony is geen vaste wisselspeler bij Manchester United, waar Erik ten Hag oefenmeester is. Als hij speelt, begint hij vaak in de basis en gebeurt het zo nu en dan dat hij naar de kant gehaald wordt. Echter: sinds 9 oktober, toevallig toen ook tegen Everton, was de oud-Ajacied niet bij een doelpunt betrokken. Sinds het WK speelde Manchester United vijf wedstrijden, waarbij Antony alleen de 3-0 zege op Bournemouth op 3 januari miste. Dat heeft waarschijnlijk te maken met wat er is voorgevallen in de voorbije dagen.

Antony: 'Blij dat ik weer kan scoren en vooral in eigen stadion'

Door zijn goal tegen Everton kan Antony in ieder geval weer lachen. 'Allereerst heb ik een gevoel van blijdschap. Ik ben blij dat ik weer kan scoren en vooral in ons eigen stadion. Ik heb een aantal duidelijke doelen gezet voor dit seizoen en als ik daarnaar kijk dan is het goed dat ik een doelpunt maak. Alleen de belangrijkste dingen zijn de doelen die Manchester United heeft gesteld.

Denk jij dat Ajax de competitie hervat met een overwinning op NEC?

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.