'Andersen gaat Aalborg BK inruilen voor Queens Park Rangers'

door Bart Veenstra 16

Bron Tipsbladet

'Andersen gaat Aalborg BK inruilen voor Queens Park Rangers'

door Bart Veenstra 16

Bron Tipsbladet

Laatst geüpdatet

Lucas Andersen gaat Aalborg BK inruilen voor Queens Park Rangers. Dat meldt het Deense medium Tipsbladet donderdagochtend. Volgens de krant is Andersen onderweg naar Londen, waar manager Marti Cifuentes - die eerder werkzaam was bij Aalborg BK - en Queens Park Rangers klaarstaan om Andersen te ontvangen.

Andersen begon zijn loopbaan bij Aalborg BK, waarna hij op jonge leeftijd de overstap maakte naar Ajax. Na zijn Ajax-periode speelde de aanvallende middenvelder nog in Zwitserland voor Grasshopper, waarna hij sinds 2018 voor Aalborg BK is gaan spelen. Bij Aalborg BK loopt het contract van Andersen over een halfjaar af. Nu krijgt hij opnieuw de kans om zijn kwaliteiten in het buitenland te laten zien.

Twee goals in veertien duels voor Andersen

De oud-Ajacied, inmiddels 29 jaar, heeft het volgens Tipsbladet de afgelopen jaren moeilijk gehad. Daarnaast zou het vertrek van Andersen ervoor zorgen dat er meer ruimte komt op de salarispost van Aalborg BK. Bij die club scoorde hij dit seizoen twee keer in veertien wedstrijden.

Tipsbladet heeft om een reactie gevraagd bij de sportief directeur van Aalborg BK - Ole Jan Kappmeier - maar hij reageerde niet. Andersen zal in Londen een medische keuring moeten ondergaan voordat een transfer plaats zal vinden.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.