Al Ain ontbindt contract van voormalig Ajax-trainer Schreuder

door Bart Veenstra 82

Bron Al Ain

Al Ain ontbindt contract van voormalig Ajax-trainer Schreuder

door Bart Veenstra 82

Bron Al Ain

Laatst geüpdatet

Al Ain heeft per direct afscheid genomen van voormalig Ajax-trainer Alfred Schreuder. Dat meldt de club uit de Verenigde Arabische Emiraten via de officiële kanalen. Schreuder was pas sinds mei van dit jaar de trainer van Al Ain.

De reden van het ontslag van Schreuder heeft niets te maken met de resultaten van de club, die zijn immers prima. Al Ain geeft aan dat er tussen de trainer en de rest van zijn staf geen goede samenhang was en zodoende heeft men besloten Schreuder de laan uit te sturen.

De avond voor het ontslag bereikte Schreuder nog de laatste zestien van de Aziatische variant van de Champions League. In de competitie staat Al Ain overigens derde. Uiteindelijk wist Schreuder als coach van Al Ain dertien van zijn vijftien wedstrijden te winnen.

Eerder dit jaar ontslag bij Ajax

Voor Schreuder betekent het zijn tweede ontslag in een jaar tijd. In januari werd hij namelijk ontslagen als trainer van Ajax. Zodoende kan de oefenmeester wederom op zoek naar een nieuwe werkgever. Schreuder was in het verleden werkzaam bij onder meer Club Brugge en Hoffenheim, terwijl hij ook assistent-coach was bij clubs als Ajax en FC Barcelona.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.