Van Hanegem over uitspraak Van der Sar: 'Dan ben je niet goed bij je hoofd'

door NielsOpdam 31

Bron Willem & Wessel-podcast

Van Hanegem over uitspraak Van der Sar: 'Dan ben je niet goed bij je hoofd'

door NielsOpdam 31

Bron Willem & Wessel-podcast

Laatst geüpdatet

Willem van Hanegem vindt de spelers van Ajax 'waardeloze gasten' als zij de komende tijd ineens weer goed gaan voetballen. Dat vertelt De Kromme in de AD Willem & Wessel-podcast. Ook spreekt Van Hanegem over een uitspraak van algemeen directeur Edwin van der Sar.

De Feyenoord-legende wijst naar de Ajax-selectie als oorzaak van de slechte prestaties. Volgens Van Hanegem is het op de eerste plaats een probleem van de spelers onderling. 'De een wil erg graag daar spelen, en de andere weer daar. En de linksbuiten moet opeens rechtsbuiten staan, terwijl hij dat niet leuk vindt. Het is elke keer gezeik ten opzichte van elkaar.'

'Als de spelers van Ajax straks opeens wel goed spelen, zijn het waardeloze gasten', vervolgt Van Hanegem zijn verhaal over de selectie van de Amsterdammers. Van Hanegem gelooft niet dat Schreuder niet was ontslagen bij een overwinning op FC Volendam, zoals Van der Sar donderdag aangaf. 'Dat bestaat niet. Dan ben je niet goed bij je hoofd. Hoe kom je daar in godsnaam op?'

Van Hanegem sluit Ajax niet uit voor landstitel

Overigens vindt Van Hanegem niet dat Ajax helemaal is uitgeschakeld voor het landskampioenschap. Volgens De Kromme hangt dat onder meer af van de prestaties van koploper Feyenoord in de komende zware wedstrijden tegen FC Twente, PSV en AZ.

Denk jij dat Ajax tegen Excelsior weer eens weet te winnen? Zet nu in en krijg 1,25 keer je inzet terug!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.