Van der Vaart over Overmars en Newcastle United: 'Gaat hij niet doen'

door NielsOpdam 5

Bron Ziggo Sport

Van der Vaart over Overmars en Newcastle United: 'Gaat hij niet doen'

door NielsOpdam 5

Bron Ziggo Sport

Laatst geüpdatet

Rafael van der Vaart denkt niet dat Marc Overmars overstapt naar Newcastle United. Dat vertelt de oud-Ajacied woensdagavond bij Ziggo Sport. Volgens De Telegraaf is Overmars als 'sporting director' in beeld bij Newcastle United.

Dat de Engelse club Overmars wil, verbaast Van der Vaart niet. 'Hij doet het zo goed dat iedereen hem wil hebben. Wat ze jarenlang al doen, met Van der Sar samen, vind ik geweldig. Het verbaast me niet. Misschien is het wel een leuke uitdaging bij Newcastle United, maar ik denk dat hij veel liever naar Arsenal gaat. Daar heeft hij meer een connectie mee, maar dit gaat hij denk ik niet doen.'

De Telegraaf schreef dat het nog onbekend is of Overmars openstaat voor een switch naar de Premier League. 'De huidige directeur voetbalzaken van Ajax wenst niet te reageren op het nieuws dat hij een van de kandidaten is.' Overmars ligt tot eind 2024 vast bij Ajax, maar mag ieder moment vertrekken. Hij heeft namelijk een opzegtermijn van drie maanden, schrijft het medium.

Ajax na masterclass tegen Dortmund in top tien CL-kanshebbers!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.