Spaan: 'Wat doen we met Hennie?'

door Bart Veenstra 15

Spaan: 'Wat doen we met Hennie?'

door Bart Veenstra 15

Laatst geüpdatet

Henk Spaan, columnist bij Het Parool, vraagt zich in zijn column in de vrijdagmiddageditie van de krant af wat de functie zal zijn van Hennie Spijkerman bij Ajax in het komende seizoen. De oefenmeester was onder de vertrokken trainer Frank de Boer assistent-trainer, maar de vraag is of hij dat in de volgende jaargang ook zal zijn.

'De kwestie Hennie Spijkerman. Hij koos vóór Bergkamp en tegen Frank de Boer', schrijft Spaan. 'Is dat een geval van eigen glazen ingooien? Bosz weet wie zijn baas is, dus hij wil behalve Krüzen (zijn vaste assistent, red.) ook Bergkamp naast zich op de bank. Vraag is: wat doen we met Hennie?', vraagt de scribent zich af.

In de afgelopen week verlengde verder jeugdspeler Markus Bay, die komend seizoen actief zal zijn bij Jong Ajax, zijn contract met twee jaar bij Ajax en dat doet Spaan deugd. 'Dat is goed nieuws. Ik ben een liefhebber van het technische voetbal van Bay. Hij lijkt me zo'n speler die bij Marcel Keizer in goede handen is.'

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.