Perez komt met harde woorden: 'Ik vind dit Ajax niet interessant meer'

door Jari Perridon 105

Bron ESPN

Perez komt met harde woorden: 'Ik vind dit Ajax niet interessant meer'

door Jari Perridon 105

Bron ESPN

Laatst geüpdatet

Kenneth Perez geeft aan dat hij dit Ajax niet interessant meer vindt. Met deze harde conclusie komt hij aan tafel bij het ESPN-programma Dit Was het Weekend. Ajax wist na een 2-0 achterstand tegen Sparta nog een 2-2 gelijkspel uit het vuur te slepen, maar het spel van de Amsterdammers liet wederom te wensen over.

'Oh, ik vind dit Ajax niet interessant meer', begint Perez. 'Ik vind het een knap punt van Ajax, dat ze 2-0 achter komen en het ombuigen naar 2-2. Verder vind ik er niet zo heel veel van. Het interessante wat er nu moet gebeuren is de wederopbouw van een topclub in Nederland. Hoe komen zij weer bij de top?', aldus Perez, die van mening is dat Nederland als voetballand een goed Ajax nodig heeft. 'Er zijn meer teams nodig die in Europa wat kunnen doen.'

'Henderson wordt belangrijk gemaakt'

De rol van Jordan Henderson voor volgend seizoen komt ook ter sprake. 'Ze hebben denk ik een grote rol voor hem in gedachten. Anders geven ze hem niet zo een salaris. Ik denk wel dat Kroes betrokken was bij die deal. Henderson heeft ook heel veel macht op het veld lijkt het wel', aldus Perez, die voor hiërarchie is, maar het gek vond dat Henderson een vrije trap nam in plaats van Branco van den Boomen, een vrijetrappenspecialist. 'Het zegt wel dat ze Henderson heel erg belangrijk willen maken.'

Perez twijfelt er aan of het een goede beslissing is om Henderson zo belangrijk te maken. 'Het meest interessante is hoe de wederopbouw van Ajax vorm gaat krijgen', concluderen de mannen aan tafel. Het Ajax van trainer John van 't Schip heeft de komende weken wat rust in verband met de interlandperiode. De volgende wedstrijd voor Ajax is uit bij PEC Zwolle op 31 maart om 12.15 uur.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.