Ook Tadić heeft een houdbaarheidsdatum: 'Dat komt binnen één of twee jaar'

door Gino Haverkamp 50

Ook Tadić heeft een houdbaarheidsdatum: 'Dat komt binnen één of twee jaar'

door Gino Haverkamp 50

Laatst geüpdatet

Er komt een moment dat Dušan Tadić vanwege zijn leeftijd vervangen moet worden, zo erkent Sjoerd Mossou ook. Hij vraagt zich alleen af wanneer dat moment komt, zeker omdat de Serviër op dit moment één van de belangrijkste Ajacieden is.

Hans Nijland, die Tadić kent van hun tijd bij FC Groningen, denkt dat de aanvoerder van Ajax het niet zal accepteren als hij op de bank terechtkomt. Mossou benadrukt echter dat het er ooit van moet komen. Op dit moment beschikt coach Alfred Schreuder al over veel aanvallers en middenvelders, waardoor er keuzes gemaakt moeten worden. 'Het is een luxeprobleem', aldus Mossou in het ESPN-programma Goedemorgen Eredivisie.

Het belooft daardoor een interessant seizoen te worden in Amsterdam, zo vindt Mossou. 'Want op basis van de laatste jaren zou Tadić onomstreden moeten zijn.' De journalist kijkt daarbij naar Alex Ferguson, voormalig manager van Manchester United. 'Hij had er een specifieke kijk op. Als spelers ouder worden, komt er een moment dat je je ze op een gegeven moment moet vervangen.'

Wanneer wordt Tadić vervangen?

Bij Tadić gaat dat moment vroeg of laat komen. 'Dat maakt dit seizoen heel interessant bij Ajax. Niet nu, maar het komt wel en niet over vijf jaar. Dat komt binnen één of twee jaar.'

De bookmaker verwacht veel doelpunten bij Ajax - FC Groningen! Verwacht jij dat er minimaal vier doelpunten vallen?

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.