Korneev bood Spertsyan aan bij Feyenoord: 'Ajax gedaald tot niveau van gemiddelde Nederlandse club'

door NielsOpdam 211

Bron Metaratings

Korneev bood Spertsyan aan bij Feyenoord: 'Ajax gedaald tot niveau van gemiddelde Nederlandse club'

door NielsOpdam 211

Bron Metaratings

Laatst geüpdatet

Igor Korneev heeft Ajax-target Eduard Spertsyan aangeboden bij Feyenoord. Dat vertelt de voormalig aanvaller van de Rotterdamse club in gesprek met het Russische medium Metaratings. De Armeense middenvelder van FK Krasnodar zou zelf meer zien in een transfer naar Ajax.

Naar verluidt wilde Feyenoord negen miljoen euro te betalen voor Spertsyan, maar wil de Armeen zelf liever naar Amsterdam. 'Het is mogelijk, laten we nog even wachten. Ik denk dat Feyenoord een interessanter project is voor Spertsyan dan Ajax, dat nu is gedaald tot het niveau van een gemiddelde club in Nederland', vertelt Korneev.

'Feyenoord speelt in de Champions League, de club heeft enorme ambities en de beste coach van Nederland (Arne Slot, red.)', vervolgt de oud-Feyenoorder zijn verhaal over de interesse van de Rotterdamse club. 'Feyenoord zal niet lang wachten. Eduard moet voor zichzelf beslissen wat het beste voor hem is.'

'Geïnteresseerde clubs zijn op dit moment niet bereid te voldoen aan vraagprijs Spertsyan'

Spertsyan staat naar verluidt ook in de belangstelling van Ajax, maar het lijkt er niet op dat de Armeen op korte termijn een transfer gaat maken. De Armeense journalist Hrach Khachatryan meldde vorige week dat de geïnteresseerde clubs op dit moment niet bereid zijn om te voldoen aan de vraagprijs van Spertsyan. Het zou gaan om een transfersom van vijftien miljoen euro.

Ajax heeft zijn nieuwe thuisshirt gepresenteerd. Bestel hier het nieuwe thuisshirt voor het seizoen 2023/24!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.