Jansma kritisch op Ihattaren: 'Kan nooit de schuld zijn van al die begeleiders, trainers en medespelers'

door Thijs Zwagerman 105

Bron Voetbalzone

Jansma kritisch op Ihattaren: 'Kan nooit de schuld zijn van al die begeleiders, trainers en medespelers'

door Thijs Zwagerman 105

Bron Voetbalzone

Laatst geüpdatet

Kees Jansma vindt nog altijd dat Mohamed Ihattaren een ‘luie instelling’ heeft. De Ajacied, die de laatste tijd indruk maakt bij Jong Ajax en in de bekerfinale debuteerde in de Ajax-hoofdmacht, kan rekenen op kritiek van Jansma.

In het programma Kopstukken van Voetbalzone wordt Jansma geconfronteerd met een uitspraak die hij in het verleden over Ihattaren deed. De presentator en voetbaljournalist zei destijds dat Ihattaren een luie instelling had en daar staat Jansma nog altijd achter. 'Dat klopt. Als iedereen die met je werkt je als supertalent ziet en je verkwanselt dat... Dat kan nooit de schuld zijn van al die begeleiders, trainers en medespelers. Dat bestaat niet.’

Ondanks dat Ihattaren inmiddels bezig is aan een opmars en weer glimpen van zijn talent laat zien, neemt Jansma het Ihattaren nog altijd kwalijk dat hij ver terugviel na zijn stormachtige doorbraak bij PSV. ‘Die jongen kon zo goed voetballen. Hij is begin 20 en hij kón goed voetballen. Dat vind ik treurig.’

Ihattaren maakt indruk bij Jong Ajax

Ihattaren eiste afgelopen maandag de hoofdrol op zich tijdens de 6-1 overwinning van Jong Ajax op VVV-Venlo. De creatieveling was met een hattrick van grote waarde tijdens de eclatante overwinning van de beloftenploeg van Ajax. De kans is groot dat Ihattaren komende zaterdag tegen PEC Zwolle opnieuw tot de wedstrijdselectie van Ajax 1 behoort.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.