Jansen: 'Verwacht niet dat Ajax met Brobbey start'

door Thijs Zwagerman 8

Jansen: 'Verwacht niet dat Ajax met Brobbey start'

door Thijs Zwagerman 8

Laatst geüpdatet

Ajax-watcher Freek Jansen denkt niet dat trainer Erik ten Hag er donderdagavond voor kiest om met Brian Brobbey te beginnen. Vanwege de mindere vorm waar David Neres en Antony in steken is het een serieuze optie om met Brobbey te starten tegen AS Roma, maar Jansen ziet dat dus niet gebeuren.

‘Dat verwacht ik niet, ook omdat Brobbey terugkomt van een blessure. Daarnaast was het aanvalsspel met Tadić vorige week ook eigenlijk heel goed. Ik verwacht dan ook dat Brobbey echt alleen als stormram in de ploeg zal komen, zoals hij dat vaker heeft gedaan in de slotfase. Dan zullen Antony en Neres naast Tadić op de vleugels staan’, stelt Jansen in gesprek met Voetbal International.

Ondanks de discussie over het wel of niet starten met Brobbey, blijft het opvangen van de absentie van de geschorste Devyne Rensch en de geblesseerde Noussair Mazraoui het grootste vraagteken in de basisopstelling van Ajax tegen AS Roma. Lees hier op welke drie manieren Ten Hag dat zou kunnen doen.

Denk jij dat Ajax na 10 minuten op voorsprong staat tegen AS Roma? Zet in en krijg 6,50 keer je inzet terug!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.