Driessen over contractsituatie Gravenberch: 'Opvallend dat het totaal stilligt'

door Jesse ter Haar 39

Bron ESPN

Driessen over contractsituatie Gravenberch: 'Opvallend dat het totaal stilligt'

door Jesse ter Haar 39

Bron ESPN

Laatst geüpdatet

Valentijn Driessen ziet een zorgwekkende ontwikkeling in de contractsituatie van Ryan Gravenberch bij Ajax. Zaakwaarnemer Mino Raiola liet zondag weten niet in gesprek te zijn met de club over een contractverlenging en dat terwijl zijn contract maar tot 2023 loopt.

'Ik vind het opvallend dat het totaal stilligt. Een maand geleden hadden ze het nog over een contractverlenging', zo laat Driessen weten bij Voetbalpraat. 'Dat is de volgende (na Brian Brobbey, red.), want die loopt in 2023 af. Hij maakt nu nog een half seizoen vol en dan moet hij in feite ook vertrekken. Mazraoui vertrekt al gratis en dat heeft te maken met Raiola.'

'Er is niet veel mis met het gegeven dat een zaakwaarnemer het hoogste salaris eruit wil slepen voor een speler', voegt Kenneth Perez er het zijne aan toe. 'Alleen je weet dat het risico is als een club "nee" zegt. Dan ga je dus ook weg. De ene speler is daar klaar voor en de andere niet. In het geval van Brobbey was hij er niet klaar voor. Dan is het buitenland het enige alternatief.'

De laatstgenoemde spits koos de weg naar het buitenland en kwam terecht bij RB Leipzig. De jongeling kwam er echter op een zijspoor terecht en kiest voor de weg terug naar Ajax. De Amsterdammers zouden er met de Duitse club zo goed als uit zijn over een huurdeal.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.