Ajax en Mazraoui nog niet eens over nieuw contract, gesprekken met Gravenberch lopen nog niet

door Jesse ter Haar 140

Bron NOS

Ajax en Mazraoui nog niet eens over nieuw contract, gesprekken met Gravenberch lopen nog niet

door Jesse ter Haar 140

Bron NOS

Laatst geüpdatet

Ajax en Noussair Mazraoui zijn het nog niet eens geworden over een nieuw contract, zo vertelt Mino Raiola zondagavond bij Studio Voetbal. De financiën zijn, zoals al enige tijd, nog steeds het grote struikelblok.

Voorlopig lijkt Ajax nog niet bang te zijn voor een vertrek van Mazraoui, maar de vraag is hoelang dat nog duurt. 'Ik denk dat Mazraoui in de winterstop niet weggaat', vertelt de zaakwaarnemer. Een contractverlenging lijkt er echter nog niet aan te komen. 'Het is een moeilijke situatie, maar niets is uitgesloten. Er zijn verschillen in mening over de financiële status.'

Eerder liet ook Mazraoui zelf zich al uit over de contractonderhandelingen met Ajax. De back liet weten blij te zijn in Amsterdam, maar hij sprak ook realistische teksten. 'Mensen zijn niet dom. Hoe langer het duurt, hoe moeilijker het wordt', zei de Ajacied destijds.

Een winters vertrek lijkt er niet van te komen. FC Barcelona zou, net als Napoli, interesse hebben in Mazraoui, maar Ajax sluit een vertrek tijdens de komende maand uit. De verdediger moet erbij zijn tijdens het vervolg van de Champions League-campagne.

Blijft Gravenberch langer bij Ajax?

Niet alleen het contract van Mazraoui, maar ook de verbintenis van Ryan Gravenberch is al enige tijd onderwerp van gesprek. Zijn contract loopt af in de zomer van 2023. Toch meent Raiola dat er tussen hem en Ajax nog geen gesprekken lopen over de jonge middenvelder. 'Daar wordt op dit moment niet over gesproken', spreekt hij luid en duidelijk.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties