Derksen over Ziyech: 'Kan me voorstellen dat hij voorkeur geeft aan Tottenham'

door NielsOpdam 123

Bron Vandaag Inside

Derksen over Ziyech: 'Kan me voorstellen dat hij voorkeur geeft aan Tottenham'

door NielsOpdam 123

Bron Vandaag Inside

Laatst geüpdatet

Johan Derksen en René van der Gijp zouden het begrijpen als Hakim Ziyech voor een transfer naar Tottenham Hotspur kiest en Ajax links laat liggen. Dat vertellen de analisten woensdagavond in Vandaag Inside.

'Zo'n Ziyech was de grote ster in Nederland en hij is eigenlijk toch mislukt bij Chelsea', begint Derksen over de oud-Ajacied. 'Ik kan me voorstellen dat hij dan de voorkeur geeft aan Tottenham, omdat hij toch in Engeland wil slagen.' Van der Gijp sluit zich aan bij zijn collega. 'Als jij bij Tottenham kunt spelen of je speelt tegen Sparta, RKC of Go Ahead, dan ga je toch daar naartoe?'

Tafelgast Özcan Akyol zou het juist begrijpen als Ziyech terugkeert bij Ajax. 'Je weet dat je de man bent, dus waarom niet? Dan weet je dat je de absolute ster bent.' Derksen denkt dat Ziyech het 'een beetje als een afgang' ziet om terug te komen naar Nederland. 'Hij wordt hier met applaus ontvangen hoor, dat zou een warm welkom zijn, maar gevoelsmatig is die jongen dan mislukt in Engeland.'

'Spurs wil snel in actie komen om Ziyech over te nemen'

Dinsdagavond meldde het Algemeen Dagblad dat Ajax in de jacht op de handtekening van Ziyech concurrentie krijgt van Tottenham Hotspur. Volgens het medium wil de Londense club snel in actie komen om de spelmaker over te nemen van Chelsea. Ajax wil de oud-Ajacied alleen terughalen bij een vertrek van Antony.

Bestel het nieuwe derde Ajax-tenue nu in de Ajaxshop!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.