Derksen over Ihattaren: 'Hij verdient nog een laatste kans, het loont de moeite als het wel lukt'

door Cristian de Jong 66

Bron Vandaag Inside

Derksen over Ihattaren: 'Hij verdient nog een laatste kans, het loont de moeite als het wel lukt'

door Cristian de Jong 66

Bron Vandaag Inside

Laatst geüpdatet

Johan Derksen is van mening dat Mohamed Ihattaren een laatste kans verdient. Marc Overmars en Royal Antwerp FC zouden volgens Derksen het laatste redmiddel zijn voor de creatieveling, zo geeft hij aan in het programma Vandaag Inside.

Ajax huurt Ihattaren momenteel van Juventus, maar gaf eerder deze week aan de optie tot koop niet te lichten. Dit zal betekenen dat het twintigjarige talent in januari weer terug zal keren bij Juventus. 'Overmars moet hem in huis nemen en dus uit zijn wijk in Utrecht halen', vertelt Derksen.

Derksen is van mening dat Ihattaren het voetballen nog altijd kan oppakken. 'Die jongen moet je in huis nemen, dan kan hij heel veel geld waard worden en van betekenis worden voor Antwerp. Mensen zijn tot het uiterste gegaan voor Ihattaren, zij zijn allemaal teleurgesteld. Maar hij verdient nog een laatste kans, want het loont de moeite als het wel lukt', vervolgt Derksen.

Overmars bij Ajax

Ihattaren slaagde niet bij PSV, ook bij Ajax lijkt hij niet te slagen. Toch leek Overmars de creatieveling goed te ondersteunen in zijn tijd bij Ajax. 'Overmars had nog overwicht op hem. Als hij zich ervoor inzet... Dit is de laatste kans. Bij PSV en Ajax hebben ze er alles aan gedaan.' Daarnaast denkt Derksen dat het zonde zou zijn voor het voetbal om Ihattaren af te schrijven. 'Het is jammer om zo'n jongen naar de kloten te laten gaan.'

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.