'Denk dat Ajax er goed aan doet om miljoentje of tien neer te leggen voor Noppert'

door NielsOpdam 120

Bron Voetbalzone

'Denk dat Ajax er goed aan doet om miljoentje of tien neer te leggen voor Noppert'

door NielsOpdam 120

Bron Voetbalzone

Laatst geüpdatet

Ali Boussaboun zou als Ajax tien miljoen euro neerleggen voor Andries Noppert. De doelman van sc Heerenveen was tijdens het WK de eerste doelman van het Nederlands elftal en maakte een goede indruk. Als het aan Boussaboun ligt haalt Ajax de keeper dan ook binnen.

'Ik denk dat Ajax er goed aan zou doen om een miljoentje of tien neer te leggen', begint Boussaboun zijn verhaal over Noppert bij Voetbalzone. 'Heerenveen is geen kleine club en die gaan geen genoegen nemen met vijf miljoen.' De analist weet dat het geld in ieder geval geen probleem is voor Ajax. 'Ze hebben een heel groot spaarvarken, haha.'

Volgens Boussaboun is Noppert een goede doelman voor de Amsterdamse club. 'Maar dat niet alleen. Hij is ook nog relatief jong (28 jaar, red.). Dat speelt ook mee. Hij kan nog minimaal tien jaar mee.' Momenteel heeft Ajax met Remko Pasveer en Maarten Stekelenburg twee keepers op leeftijd. Daarnaast maakt ook Jay Gorter deel uit van het eerste elftal, maar hij is na de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal niet meer in actie gekomen in Ajax 1.

'Noppert heeft geen hele gekke reddingen hoeven maken'

Mohamed Attaibi, 113-voudig futsalinternational, vertelt dat hij Noppert solide vond keepen tijdens het WK in Qatar. 'Hij heeft geen hele gekke reddingen hoeven maken, terwijl hij ook niet veel aan de tegendoelpunten kon doen. Misschien kon hij bij de eerste goal wel iets eerder uitkomen', doelt Attaibi op de treffer van Nahuel Molina tijdens Nederland - Argentinië.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.