De Mos vreest het ergste voor PSV: 'Maar mijn gevoel zegt dat Ajax ook niet wint bij Twente'

door Bart Veenstra 74

Bron Eindhovens Dagblad

De Mos vreest het ergste voor PSV: 'Maar mijn gevoel zegt dat Ajax ook niet wint bij Twente'

door Bart Veenstra 74

Bron Eindhovens Dagblad

Laatst geüpdatet

Aad de Mos ziet dat er op dit moment donkere wolken hangen boven het stadion van PSV. De oud-trainer van onder meer Ajax en PSV vindt het een schande dat de Eindhovenaren het ticket voor de derde voorronde van de Champions League nog niet hebben veiliggesteld.

'Ik vind het een schande, je was zo dicht bij', zegt De Mos tegenover het Eindhovens Dagblad. 'Als trainer en als spelersgroep laat je de supporters in de steek en breng je de club in gevaar. De voorronde van de Champions League lag gewoon voor het grijpen.'

Tijdens de laatste speelronde van zondag maakt Ajax nog kans op het veroveren van een ticket voor de derde voorronde van de Champions League. De Mos gelooft nog in een goede afloop voor PSV, al zal dat vooral afhangen van het resultaat van Ajax dat op bezoek gaat bij FC Twente. 'Ik vrees het ergste voor PSV, maar het geluk is dat mijn gevoel ook zegt dat Ajax niet wint bij Twente. Mijn voorspelling is dat PSV zeker niet wint bij AZ, maar dan zou je alsnog tweede worden. Een bijzondere ontknoping? Ja, oké, maar het gaat wel gebeuren. Het is uit den boze wat je in de laatste drie wedstrijden krijgt. Het is zo kwetsbaar. Ik zeg het voor de laatste keer: zet Gutiérrez op het middenveld neer. De balans is nergens te bekennen.'

Ajax kan nog altijd de Champions League in

PSV gaat komende zondag op bezoek bij AZ, terwijl Ajax aantreedt in De Grolsch Veste tegen FC Twente. Voor Ajax is het nog altijd mogelijk om een ticket voor de derde voorronde van de Champions League te veroveren. Daarvoor moet het zelf winnen van FC Twente en hopen dat AZ wint van PSV.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.