'Bergkamp heeft geen zin meer in uitduels'

door BvdPloeg 32

'Bergkamp heeft geen zin meer in uitduels'

door BvdPloeg 32

Laatst geüpdatet

Henk Spaan heeft in Het Parool een opmerkelijke uitspraak gedaan aangaande Dennis Bergkamp. Volgens de columnist bezoekt de cultuurbewaker van Ajax al even geen uitwedstrijden meer van de Amsterdammers.

'Ajax gaat het functioneren van Marcel Keizer tegen het licht houden, stond er. Daar had moeten staan: Ajax gaat functioneren Technisch Hart tegen het licht houden. En, specifieker: Ajax gaat functioneren Dennis Bergkamp tegen het licht houden. Of: Ajax, lees de rvc, gaat onderzoeken welke incompetente machthebbers erin zijn geslaagd de successen van het vorig seizoen - en vooral het aantrekkelijke voetbal toen - binnen drie maanden teniet te doen', zo schrijft Spaan vernietigend.

'Mijn kop eraf als dan niet al snel de naam van Bergkamp valt', vervolgt hij op duidelijke toon. 'De man die wel 'cultuurbewaker' wordt genoemd, die de doorstroming van talent van De Toekomst soepel moet laten verlopen, doet dat, waarschijnlijk na overleg met zichzelf, alleen als Ajax thuis speelt. Uitwedstrijden bezoekt Dennis niet meer. Geen zin in. Niet verrassend dat de spelers van het eerste het stapje extra ook niet meer willen zetten.'

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.