Advocaat ziet Noppert transfer maken naar Ajax: 'Dat kan ik me heel goed voorstellen'

door Cristian de Jong 75

Bron Vandaag Inside

Advocaat ziet Noppert transfer maken naar Ajax: 'Dat kan ik me heel goed voorstellen'

door Cristian de Jong 75

Bron Vandaag Inside

Laatst geüpdatet

Dick Advocaat zal niet raar opkijken als Andries Noppert in de toekomst een transfer zal maken naar Ajax. De oefenmeester vertelt bij Oranjewinter van Vandaag Inside dat hij erg onder de indruk is van de Heerenveen-doelman. Noppert doet het ook bij het Nederlands elftal uitstekend.

Een transfer van Noppert naar Ajax sluit de nieuwe trainer van ADO Den Haag dan ook niet uit. 'Dat kan ik me heel goed voorstellen', vertelt Advocaat. Noppert speelt uitstekend, vindt Advocaat. 'Die jongen staat toch heel goed te keepen?'

Advocaat is daarom ook van mening dat Noppert met gemak het niveau van Ajax aan zal kunnen. 'Jazeker kan hij dat', vervolgt de oefenmeester. 'Als je bij het Nederlands elftal keept, dan kan je ook bij Ajax keepen.' Ajax heeft momenteel Remko Pasveer onder de lat staan, die ook mee is naar het WK. Noppert zal dus bij Ajax kunnen rekenen op flinke concurrentie. 'Ja, hij moet Pasveer eruit keepen', gaat Advocaat door. De 75-jarige oefenmeester lijkt ook fan te zijn van de Ajax-goalie. 'Pasveer heeft het voor zijn doen bij Ajax uitstekend gedaan', aldus Advocaat.

Noppert op het WK

Noppert kan zich op het WK nog meer in de kijker spelen. Na de overwinning van Oranje op Qatar is het Nederlands elftal als eerste geplaatst voor de knock-outfase. Dit zal betekenen dat Oranje nog minimaal één keer in actie zal gaan komen. De tegenstander van Oranje is ook al bekend. De Verenigde Staten won dinsdagavond van Iran en gaat ongeslagen richting de volgende ronde. Een extra kans voor Noppert om te laten zien wat hij in huis heeft.

Poll: Moet Noppert de overstap naar Ajax maken?
0%
0%

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.