Zaakwaarnemer Kudus bevestigt vertrekwens van Ghanees

door Bart Veenstra 279

Bron De Telegraaf

Zaakwaarnemer Kudus bevestigt vertrekwens van Ghanees

door Bart Veenstra 279

Bron De Telegraaf

Laatst geüpdatet

Mohammed Kudus lijkt inderdaad bezig aan zijn laatste weken als speler van Ajax. Maandag kwam The Athletic met het nieuws dat de Ghanees een vertrekwens heeft en dat nieuws wordt door zijn zaakwaarnemer bevestigd tegenover De Telegraaf.

'Ik denk dat het voor zowel Ajax als voor Mohammed het beste is dat hij nu een transfer maakt. Dit is het goede moment', zegt zijn zaakwaarnemer Jennifer Mendelewitsch tegenover De Telegraaf. Kudus, die sinds de zomer van 2020 voor Ajax speelt, heeft al langer de wens om te vertrekken uit Amsterdam. Het is dan ook niet voor niets dat hij een mogelijkheid om langer bij Ajax te blijven naast zich neerlegde. 'Hij heeft een voorstel om zijn contract tot de zomer van 2026 te verlengen naast zich neergelegd', aldus zijn zaakwaarnemer.

Veel belangstelling voor Kudus

Als we The Athletic moeten geloven, zouden Arsenal, Manchester United en Newcastle United interesse hebben in Kudus. De zaakwaarnemer van de voetballer uit Ghana wil niet bevestigen dat deze clubs interesse hebben. Ook gaat ze niet in op de hoogte van de transfersom - zo'n 45 miljoen euro - die genoemd wordt. 'Wat ik wel kan zeggen, is dat er na het WK en dit seizoen heel veel belangstelling is voor Kudus.'

Kudus kwam sinds zijn komst in 2020 tot 83 officiële wedstrijden voor Ajax. In totaal was hij goed voor 23 doelpunten en tien assists. Dit seizoen kent Kudus zijn beste cijfers. Zo kwam hij in 29 competitiewedstrijden tot elf doelpunten.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.